Portfolio: boudoir-kuvaus, alastonkuvaus, huomenlahjakuvaus

Portfoliosta löytyy esimerkkikuvia joista saa käsitystä kuvaustyylistäni joka on melkolailla tummaan sävymaailmaan kallistuva. Asiakkaista tulee usein kuvattua niin tunnistettavia kasvot sisältäviä kuvia kuin abstraktimpia enemmän rajattuja kuvia joista ei kuvattavaa tunnista - luonnollisesti kuvien tyylin suhteen mennään täysin asiakkaan mieltymysten ja tarpeiden ehdoilla. Tässä portfoliossa pääpaino on kuvilla joista ei kuvattavia henkilöitä tunnista.

Kuvat aukeavat isoiksi klikkaamalla kuvaa.

Alastoman naisen selkä jonka yli kulkee valkoinen helminauha pituussuunnassa
Studiossa otettu alastonkuva joka on kuitenkin varsin kiltti eikä mitään kriittisiä paikkoja näy. Helminauha on asiakkaan mukanaan tuomaa omaa rekvisiittaa.
Nainen tummissa alusvaatteissa hämärässä studiokuvassa päässään lierihattu
Keski-ikäinen kuvattava toi mukanaan erilaista rekvisiittaa ja hatun luoman varjon avulla saatiin kuvaan salaperäisyyttä ja anonyymiteettiä.
Alaston pariskunta jossa mies on selin kameraan naisen ollessa miehen syliin kietoutuneena
Pariskunnista on mahdollista ottaa erittäin monipuolisesti kuvia. Alastomuus toimii tyypillisesti varsin hyvin pariskuntakuvissa kun kuviin saadaan paljon kehojen kaaria, raajoja, varjoja ja lihasten yms. kumpuja. Luonnollisesti pariskuntakuvat voi ottaa täysissä vaatteissa. Kaikki käy!
Alastoman naisen torso jossa käsien avulla peitetään toinen rinta toisen jäädessä näkyviin
Käsien ja jalkojen avulla voi usein sensuroida haluttuja kehon osia tai kehystää niitä. Tässä kuvassa on tehty ikään kuin molemmat. Valo tulee enemmän kuvattavan takaa kuin edestä tuoden käsien ja rinnan muodot hyvin esiin.
Mustavalkoinen alastonkuva naisen lantionseudusta selällään maaten
Mustavalkokuvat ovat anteeksiantavian ihon sävyvirheiden suhteen ja ne sopivat muutenkin tyylillisesti erittäin hyvin alastonkuviin ja ylipäänsä kaikkiin boudoir-kuviin.
Boudoir-kuva jossa kuvattava on vaaleissa alusvaatteissa ikkunan edessä hotellihuoneessa
Hotellissa (Klaus K, Helsinki) otettu luonnonvalolla valaistu kuva. Kuvaa on rajattu anonyymiteetin vuoksi.
Sporttinen tatuoitu nainen maksaa sängyllä vatsallaan tummassa boudoir-kuvassa
Tyypillinen ja kuvattavalle melko vaivaton poseeraus jossa hän on vatsallaan sängyllä pää kohti kameraa. Kuvakulmalla (kuvaajan sijainnilla) sekä valojen asettelulla voidaan tarpeen mukaan häivyttää haluttuja kehon osia piiloon tai enemmän esiin. Sävy sävyyn olevat alusvaatteet ja kynnet toimivat upeasti värikuvassa - etenkin kun kuvattavan tatuoinneissakin on osittain samoja sävyjä.
Lähikuva tummaan yöasuun verhoutuneen naisen rintojen alueesta
Erilaiset rennot pyjamat, korsetit, yöasut, napitettavat kauluspaidat, takit jne. toimivat mainiosti asusteina boudoir-kuvissa. Avattavien rakojen, takkien lipeiden, hattujen yms. avulla voi toteuttaa kuviin vaikka minkälaista tunnelmaa ja hallita sitä että mitä kehosta lopulta näkyy ja mitä ei.
Yksinkertainen ja konstailematon suoraan takaapäin otettu studiokuva pepusta alushousuissa ja sukkanauhoissa
Konstailematon studiossa otettu peppukuva. Tällaisestakin saa helposti erilaisia variaatiota käsien paikkaa vaihtamalla, valoja siirtämällä jne. Tämänkaltaiset kuvat ovat tyypillisesti sellaisia että niitä annetaan puolisolle lahjaksi. Kuvauksia suunnitellessa käydäänkin aina läpi että mihin tarkoitukseen asiakas kuvia kaipaa ja jos ne ovat menossa vaikkapa huomenlahjaksi tai synttärilahjaksi puolisolle niin pyrin usein huomioimaan jollain tavalla myös lahjan saajan mahdolliset mieltymykset ja lemppparijutut kuvattavan persoonasta ja kehosta.
Näyttävä musta osin läpinäkyvä alusvaate synkästi valaistussa boudoir-kuvassa
Tatuoinnit, tumma sävymaailma ja mustat näyttävät alusvaatteet ovat takuuvarma yhdistelmä upeisiin värikuviin! Kuva toimii hyvin myös mustavalkoisena, mutta omaan makuuni tämä kuva on ehdottomasti parempi värillisenä. (Toimitan aina kuvista väri- ja mustavalkoversiot, eli asiakkaan ei tarvitse miettiä näitä asioita kuvauksissa tai kuvia valitessaan.)
Tummatukkainen nainen makaa vatsallaan mustalla sängyllä valkoisissa alusvaatteissa katsoen suoraan kameraan
Perinteinen makoilukuva jossa kuvattavalla on katsekontakti kameraan ja ikäänkuin suoraan kuvaa katsovaan (esimerkiksi huomenlahjan saajaan).
Kuvattava istuu mustavalkoisessa kuvassa lattialla polvet koukussa kädet niiden ympärillä. Kuvassa ei näy kasvoja.
Välillä valojen asettelun ja koekuvien aikanakin syntyy käyttökelpoisia kuvia vaikka kuvattava vain "hengailee" ja juttelee kanssani kun laitan valoja uusiin kohtiin kuvausalueella. Kuvan kaltainen poseeraus toimii hyvin myös sensurintimielessä jos halutaan piilottaa rintojen tai jalkovälin aluetta.
Asiakkaan kotona pienessä makuuhuoneessa otettu boudoir-kuva lantionseudusta
Aina ei tarvita suuria kuvaustiloja tai studiota. Tämä kuva on otettu asiakkaan pienessä makuuhuoneessa pieniä liikuteltavia studiovaloja apuna käyttäen.
Lähikuva naisen kädestä reidellä alastoman häpykummun vieressä kriittisten paikkojen jäädessä varjon sensuroimaksi
Astetta rohkeampi alastonlähikuva kädestä paljaan alapään vieressä. Valon ja varjon sekä osin kuvankäsittelyn lisäavustuksella on kuvasta sensuroitu rohkeimmat kohdat. Asiakas sai kuvasta myös version jossa varjoista oli erotettavissa enemmän paljasta pintaa.
Alaston naisen alavatsa, reidet ja häpykarvoitusta siluettimaisessa mustavalkokuvassa
Lähes siluettimainen studiolähikuva jossa kuvattavan takaa tuleva valo muotoilee esiin kehon kaaria varjojen avulla. Koska kasvot eivät näy kuvassa on tällainen kuvatyyli kuvattavalle erittäin rento ja helppo. Kuva on otettu niin että kuvattava seisoskelee kuvausalueella ja rupattelemme niitä näitä samalla kun kuvaan.
Selkäpuolelta otettu tumma studiokuva jossa kuvattava on polvillaan tummissa alusvaatteissa
Hyvä esimerkki kuvasta jossa kuvattavan ei tarvitse murehtia sitä vaikeinta, eli kasvojen ilmeitä. Ohjastan ja neuvon kuvausasentoihin niin sanoilla kuin omalla keholla näyttäen - ja luvan kanssa välillä voin ottaa esimerkiksi ranteesta ja ohjata käden haluttuun asentoon jos sitä on muutoin liian vaikea selittää.
Sinisiin alusvaatteisiin pukeutunut nainen makaa selällään kotisängyssä ja kuva otettu siluettimaisesti ja rajattu niin etteivät kasvot näy kokonaan
Asiakkaan kotona pienessä makuuhuoneessa otettu boudoir-kuva jossa oli apuna yksi mukanani tuoma pieni salamavalo.
Tumman alusvaatteen selkäosa mustavalkoisessa lähikuvassa
Boudoir-kuvissa ei kuvattavan henkilön ole missään nimessä pakko olla pääosassa. Sopiva vaatetus ja rekvisiitta voi näytellä kuvissa paljon ihmistä tärkeämpää roolia ilman että kuvista tulee persoonattomia.
Mustavalkoinen kuva naisen pepusta kädet pakaroilla ja jalassa string-malliset alushousut
Konstailematon peppukuva jonka kaltaiset kuvat saavat tyypillisesti erittäin hyvän vastaanoton jos pebasta tykkäävä puoliso saa tällaisen kuvan lahjaksi. Tämä kuva toimii hyvin myös väriversiona tuoden esiin kynsien, alusvaatteiden sekä tatuointien sävyt. Asiakas saa aina toimitettavaksi valitsemistaan kuvista sekä väri- että mustavalkoversiot.
Lähikuva vatsan ja lantion osasta jossa käsi on lantion/sinisten alushousujen päällä
Tyypillinen yksityiskohtakuva joista saa rakennettua näyttäviä kuvakokonaisuuksia. Tällaisia kehtaa laittaa vaikka olohuoneen seinälle ilman että kyläileville vieraille tarvitsee sen kummemmin selitellä sisustusvalintoja. :-) Tämä kuva on otettu asiakkaan pienessä makuuhuoneessa siten että kuvattava on ollut polvillaan sängyn päällä (muutoin kuva olisi otettu hänen seistessä, mutta huoneen pienuus ei antanut tähän mahdollisuutta).
Mustavalkoinen alastonkuva naisen alapäästä suoraan edestä kuvattuna käsiten kehystäessä häpyaluetta
Alaston- ja boudoir-kuvia voi ottaa myös erittäin pelkistetyllä mustavalkoisella tyylillä - jopa täysin suoraan passikuvamaisesti edestä otettuna otettuna. Tässä kuvassa valo tulee kuitenkin sivuilta tuoden kuvaan syvyyttä ja kolmiulotteisuutta. Vastaavaa voi ottaa myös suoraan edestä tulevalla valolla jolloin kuvan tyyli muuttuu täysin erilaiseksi.
Suoraan edestä otettu mustavalkoinen alastonkuva lantionseudusta missä kädet sensuroivat jalkovälin
Tästäkin kuvasta asiakas sai mustavalkoversion lisäksi värikuvan. Mustavalkokuvissa ihon sävyvirheet eivät hyppää silmille mutta toisaalta jos esimerkiksi näyttävästi lakatut kynnet eivät pääse mustavalkokuvissa oikeuksiinsa. Tämän kuvan yksinkertaiseen ja konstailemattomaan asetelmaan mustavalkoisuus sopii hienosti!
Tummatukkainen nainen makaa selällään sängyllä pää kohti kameraa
Kuvattavana oleminen on yllättävän raskasta (etenkin maallikolle joka ei ole tottunut malli) ja siksi pyrin siihen että tehokas kuvausaika olisi maksimissaan 1,5 tuntia ja siihen jutustelut, vaatteiden vaihdot jne. päälle. Välillä tällainen makoilukuvan ottaminen voi olla hyvä hengähdyshetki kuvattavalle - etenkin kun kuvauksen alkuvaiheen jännitys on jo kaikonnut. Tällaisessa kuvassa ei tarvitse hirvittävästi pinnistellä kehon lihaksilla eikä toisaalta stressata kasvojen ilmeitä. Nukahtaa ei kuitenkaan saa. :)
Peppu sinisissä alushousuissa sängyllä vatsallaan makoillen otetussa kuvassa
Asiakkaan pienessä makuuhuoneessa otettu yksityiskohtakuva joka on osa laajempaa kuvasarjaa. Tällaisten kuvien ottaminen onnistuu lähes missä tahansa vaikka ahtaat tilat toki kuvaajalle raskaita ovatkin erikoisten kuvausasentojen myötä - mutta se ei haittaa, se on vain hyvää hyötyliikuntaa meikäläiselle venyä ja taipua hankaliin kuvausasentoihin pienissä tiloissa. :-)
Synkkä mustavalkoinen siluettikuvat suoraan takaapäin kuvattuna siten että kriittiset paikat katoavat varjoihin
Siluettikuvissa on mahdollista sensuroida hyvinkin voimakkaasti haluttuja paikkoja piilottamalla ne asentojen sekä valojen ja varjojen avulla pimentoon
Tummatukkainen nainen punaisessa alusasussa tummasävyisessä studiossa otetussa värikuvassa
Kuvauksissa voidaan ottaa tämänkaltaisia hyvin simppeleitä kuvia ja toisaalta sitten erilaisia enemmän abstrakteja kuvia, rohkeampaa tai toisaalta myös aivan normaaleja muotokuvia. Asiakas saa täysin valita että minkälaisia kuvia lähdetään toteuttamaan.
Naisen alavatsa ja alushousut sivusta otetussa lähikuvassa
Kehon kaarista ja kehonosista otetut lähikuvat ovat erittäin suosittuja. Näissä kuvissa ei tarvitse murehtia kasvojen ilmeitä.
Värikuva naisen tatuoidusta vatsanseudusta sekä käsistä vatsalla ja reidellä
Tatuoinnit tuovat paljon eloa ja lisäulottuvuuksia kuviin. Toki kuvan henkilöä vähäisemmät ja pienemmät tautoinnit voi halutessaan pyrkiä väistelemään kuvissa ja niitä voi myös tietyissä rajoissa poistaa kuvankäsittelyssä jos kuvalta kaivataan anonyymiteettiä minkä tautoinnit vaarantavat.
Alaston tatuoitu naisen vyötärönseutu etuviistosta kuvattuna
Tässä alastonkuvassa paljasta etumusta on hieman häivytetty varjoihin muttei kuitenkaan täysin sensuroitu. Kuvasta otettiin myös rohkeampi versio jossa kuvattava kääntyi toiseen suuntaan jolloin nyt kankkuun osuva valo osui suoraan etumukseen. Pienillä kuvattavan, kuvaajan ja valojen siirroilla ja kääntymisillä on erittäin suuri vaikutus lopputulokseen.
Hotellin ikkunan edessä otettu vaalea boudoir-kuva naisesta valkoisissa alusvaatteissa
Hotellihuoneissa kuvaaminen voi olla asiakkaalle rennompaa ja helpompaa studiokuvaamisen verrattuna. Tämä kuva on otettu Klaus K -hotellissa Helsingissä. Asiakas maksaa hotellikuvauksissa huoneen kulut ja usein kuvaukset järjestetään niin että kuvaus toteutetaan sellaisena päivänä jolloin asiakas voi käyttää huoneen hyödyksi pienen miniloman tai irtioton merkeissä kuvauksen jälkeenkin. Osasta hotelleja kannattaa myös tiedustella huoneiden hintoja pelkkään lyhytaikaiseen päiväkäyttöön kuvausta varten jolloin hinnoittelu voi olla huomattavasti edullisempaa.
Paljaat sääret verkkosukkahousuissa mustavalkoisessa studiokuvassa jossa kuvattava maksaa vatsallaan sängyllä ja kuvassa näkyy vain pala yläselkää, peppu sekä koukussa olevat jalat
Verkkosukkahousut ovat nerokas asuste tuomaan jalkojen ja pepun muotoja esiin kuvissa. Tällainen vatsallaan makoilu -asento on kuvattavalle erittäin rento ja helppo. Tässä kuvassa olisin ehkä voinut vielä pyytää kuvattavaa kurottamaan peballa vähän lisää kattoa kohti, mutta hyvin tämä toimii näinkin!
Sporttinen punaisiin alusvaatteisiin pukeutunut nainen istuu mustassa nahkatuolissa
Studiolta löytyy erilaisia tuoleja joiden avulla voi ottaa monipuolisesti kuvia. Tässä kuvassa on valittu hyvin rauhallinen ja vahva asento johon sopisi alusvaatteiden lisäksi hyvin myös normaalit vaatteet. Alastonkuvana tämä poseeraus ei niinkään toimi.
Tumma siluettikuva niskan ja hartioiden seudusta
Tumma siluettikuva olkapään ja niskan alueesta. Niin kuin tästäkin kuvasta näkee, voi boudoir- ja alastonkuvia toteuttaa helposti niin ettei kukaan kuvaa katsova voi tunnistaa kuvassa olevaa henkilöä. Tarvittaessa voi iholta poistaa tunnistettavia luomia ja syntymämerkkejä jos niikseen tulee.
Nainen selällään sängyllä punaisissa alusvaatteissa ja mustissa pitsisukissa - kuvassa vain vyötärönseutu ja reidet
Yksinkertainen asento, valaistus ja sävymaailma osana laajempaa studiokuvakokonaisuutta. Yksittäinen kuvana tällainen ei ehkä toimi erityisen iskevällä tavalla, mutta kun kuva on osa laajempaa kuvasarjaa jonka kuvattava antaa vaikkapa kuvakirjan muodossa lahjaksi puolisolleen, muuttuu tällainen kuva erittäin toimivaksi ja ottamisen arvoiseksi. Lahjaksi annettavissa kuvissa voi myös harkita rohkeampaa asetelmaa siten että vastaava kuva otetaanko jalkojen suunnalta halutulla rohkeusasteella (jota on helppo muuttaa jalkojen ja käsien asennoilla ja sijainneilla).
Mustavalkokuva jossa tummiin alusvaatteisiin pukeutunut nainen on kontillaan peppu kohti kameraa
Rehti ja konstailematon peppukuva. Tämän tyylisiä kuvia otetaan tyypillisesti silloin kun kuvia on tarkoitus antaa puolisolle lahjaksi. Toki moni tulee kuvauksiin ihan vain itseään varten eikä ole missään määrin harvinaista että silloinkin otetaan hyvin suorasukaisia ja simppeleitä kuvia esimerkiksi itselle muistoksi nuoruudesta.
Sporttinen tautoitu nainen kädet niskan takana turkooseissa urheilualusvaatteissa
Sivuvalaistuksella voidaan korostaa lihaksia ja kehon muita muotoja - tai toisella tavoin käytettynä piilottaa/häivyttää niitä. Vinkki: Jos sheivaat tai muutoin poistat karvoitusta kainalosta, alapäästä tai muualta niin se kannattaa hoitaa ajoissa ennen kuvausta jotta iho on ehtinyt rauhoittua. Osa ihon virheistä, näpyistä, arvista, luomista jne on toki helposti poistettavissa kuvankäsittelyssä (jos asiakas näin haluaa tehtävän), mutta on aina helpompaa ja lopputuloksen kannalta parempaa jos ihon ärtyneisyyttä pyritään minimoimaan ennalta.
Sporttinen nainen hankalassa poseerausasennossa selällään ja osittain nahkaiselta rahilta lattialle valahtaneena
Huomioin kuvatyyleissä ja poseerausasennoissa aina asiakkaan toiveet. Tässä haettiin lähes humoristisiin mittasuhteisiin väännettyä poseerausta ja kuvattava onnistui näyttämään rennolta hankalassa asennossa kerrassaan upeasti!
Yksinkertainen ja klassinen mustavalkoinen studiovalokuva naisesta alusvaatteissa
Aloitan kuvaukset usein yksinkertaisista seisaaltaan otetuista kuvista joiden aikana minun ja asiakkaan kuvausohjeiden ja ajatusten kommunikointiin löytyy yhteinen kieli. Kuvauksen alkuvaiheessa välttelen kuvia joissa pyydän kuvattavaa katsomaan kameraan, sen aika on vasta vähän myöhemmin kun alun jännitys on kaikonnut.
Naisen paljas vatsa, napakoru ja tummat pitsialushousut studiolähikuvassa
Yksinkertainen on kaunista. Aina ei tarvitse hakea valaistuksella, poseerauksilla ja asusteilla kuuta taivaalta, vaan simppelit asiat johtavat usein kuvattavaa miellyttäviin lopputuloksiin. Tällainen kuva on kuvattavalle äärimmäisen helppo sillä se otetaan mukavasti seisaaltaan ja kädet vain nostetaan pois kuvasta. Päälle hyppysellinen ryhtiä ja peppua työnnetään hitusen taaksepäin. Tästä kuvasta on muistaakseni poistettu kuvattavan iholta muutamia luomia ja arpia sekä siistitty bikinirajan sekä vatsan ihoa.
Peppu ja alaselkä sporttisissa urheiluvaatteissa
Boudoir-kuvaukset eivät määritelmänä vaadi missään nimessä alusvaate- tai alasotnkuvia! Usein erityisesti lahjaksi annettavaan kuvakokonaisuuteen otetaan kuvia myös muunlaisissa vaatetuksissa/asusteissa. Ja vaikka tämä sivusto boudoir-kuvauksia markkinoikin, ei mikään estä ottamaan ihan pers muotokuvia normaaleissa täysissä pukeissa. Voidaan ottaa samalla vaikka passikuva jos sellaiselle on tarvetta. :-)
Käsi alastomalla lantiolla, mustavalkoinen kuva
Tämä kuva on tyypillinen esimerkki siitä miten alastonta kehoa voi ikuistaa kuviin niin että ne ovat ns. isoäitikelpoisia - tällaisia kuvia kehtaa arempikin laittaa vaikka kodin seinälle.
Vaaleatukkainen nainen polvillaan studion lattialla takaapäin otetussa kuvassa päällään tummat alusvaatteet, sukkanauhat sekä korkokengät
Hitusen kliseinen poseeraus joka kuitenkin toimii hyvin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Huomioin aina asiakkaiden toiveet ja asiakkaan niin halutessa voidaan ottaa esimerkiksi äärikliseisiä 90-luvun miestenlehtimäisiä överiposeerauksia tai aikuisviihteestä tuttuja ronskeja "kaikki esillä"-kuvia. Kaikki käy!
Naisen keho navasta alaspäin polviin saakka, kuvattavalla on yllään mustat verkkosukkahousut ja mustat saappaat sekä mustat alushousut
Verkkosukkahousut tuovat kehon muotoja esiin mahtavalla tavalla! Boudoir-kuvauksissa on lupa ylittää omia rajoja ja pukeutua sellaisiin hepeneisiin joita ei arjessa koskaan käyttäisi.
Mustavalkokuva naisesta istumassa alusvaatteissa vanhassa nahkaisessa nojatuolissa
Studiolta löytyy erilaisia tuoleja joiden avulla voidaan ottaa monenlaisia kuvia. Tässä kuvassa on käytössä varsin vanha ruskea nahkanojatuoli joka toimii hyvin sekä mustavalko- että värikuvissa. Kyseisessä tuolissa on helppoa istua ryhdikkäästi koska se ei juurikaan upota.
Mustavalkoinen siluettimainen lähikuva paljaasta vatsasta, pitkät hiukset yltävät osittain mukaan kuvaan
Rento seisaalteen napattu kuva vatsasta - kuvattavan pitkät hiukset yltävät vatsanseudulle saakka tuoden vivahteen pehmeyttä kuvan tunnelmaan.
Nainen seisoo turkooseissa urheilualusvaatteissa, kuva on otettu selkäpuolelta
Värikkäät alusvaatteet toimivat värikuvissa hyvin mutta tämä kuva toimii mainiosti myös mustavalkoisena versiona. Kuvattavalla on konstailematon poseeraus (selkä vähän kaarella, peppua työnnetty taaksepäpin ja hyvä ryhti) ja kun siihen lisätään viistosta tuleva valo on lopputuloksena moniulotteinen ja eläväinen kuva vaikka poseeraus onkin staattinen ja yksinkertainen.
Studion kovaa lattiaa vasten otettu kuva sporttisen naisen ala- ja keskivartalosta turkooseissa sporttialusvaatteissa
Jos kuvattavan fysiikka ja epämukavuuden sietokyky mahdollistaa sen niin kuvia voidaan ottaa upottavan sängyn lisäksi myös kartonkisen kuvaustaustan päällä kovalla lattialla. Lattialla kuvatessa keho ei uppoa patjan/lakanoiden uumeniin ja tietynlaisissa asennoissa oleminen on kovalla alustalla helpompaa kuvattavalle.
Nainen istuu mustassa nojatuolissa jalat ristissä yllään verkkosukkahousut ja saappat, kuvassa on tiukasti rajattu näyttäen vain pienen osan jalkoja
Verkkosukkahousujen ja saappaiden taikaa. Kuva on otettu yhdellä studioni useista tuolivaihtoehdoista eikä kuvattavalla voisi paljoa rennompaa olla kuin istuskella tuossa minu häärätessä valoja kohdilleen.
Klassinen perusposeeraus kädet pään takana - mustavalkoinen boudoir-kuva jossa naispuolisella kuvattavalla on yllään tummat alusvaatteet
Hyvin simppeli ja konstailematon studiokuva joka on kuvattavalle helppo sillä hänen ei tarvitse ottaa katsekontaktia kameraan ja poseerausasento on melko kliseinen mutta erittäin helppo. Kuvattavalla on kuvan ulkopuolella korkokengät jalassa sillä ne auttavat muotoilemaan selkää sekä peppua kuvauksellisempaan asentoon verrattuna siihen että jalassa ei olisi kenkiä lainkaan.