Yhteystiedot - valokuvaaja Tuomas Elenius

Huom! Boudoir-kuvaukset ovat toistaiseksi tauolla ajankäytöllisistä syistä. Keskitän työaikaani tällä hetkellä yritysmaailman kuvaustarpeisiin. [Kirjoitettu 4.12.2023]

Yhteydenottolomake

Kaikki kentät ovat pakollisia. Ole huolellinen yhteystietojen oikeinkirjoituksessa, jotta saan palattua asiaan!

Olethan tarkkana sähköpostiosoitteen oikeinkirjoituksessa, kiitos!(Tällä varmistetaan ettet ole roskapostirobotti)


Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: yhteydenotto2023@boudoirvalokuvaus.fi

(Normaali sähköpostiosoitteeni on tuomas (ät) boudoirvalokuvaus (piste) fi. Yllä olevaa osoitetta käytän vain vuoden kerrallaan välttääkseni roskapostitulaa ja poistan sen sitten käytöstä luoden samalle uuden väliaikaisen osoitteen. Voitte käyttää kumpaa osoitetta haluatte.)


Puhelinnumero:
044 5595 995

En vastaa puhelimeen kuvausten aikana. Mikäli en vastaa puheluusi, suosittelen lähettämään sähköpostin, tekstiviestin/Whatsapp-viestin niin palaan suuntaasi heti kun mahdollista. En yleensä soita takaisin vastaamatta jääneisiin vieraisiin numeroihin koska valtaosa minulle tulevista puheluista on nykypäivänä puhelinmarkkinointia ja huijauspuheluita.


Toiminimi: Elemix
Y-tunnus: 2200786-0 (alv. rek)
Kotipaikka: Vantaa

Valokuvaaja Tuomas Elenius

Valokuvaaja Tuomas Elenius

Olen nippa nappa 70-luvun puolella syntynyt pääkaupunkiseutulainen freelance-valokuvaaja. Koulutukseltani olen viestintätekniikan insinööri vuosimallia 2004, mutta muutaman vuoden pyörittyäni töissä erilaisissa mediataloissa paiskien hommia lähinnä käyttöliittymien kanssa päätin koettaa siipiäni valokuvausalan yrittäjänä.

Kesästä 2008 saakka olen elättänyt itseni kokopäisesti valokuvaajana. Olen erikoistunut asuntokuvausten lisäksi yritysjuhlien- ja tilaisuuksien kuvaamiseen. Boudoir-tyylisiä kuvauksia olen kuvannut muiden kuvaustöiden ohella, mutta tärkein tulonlähteeni ne eivät tällä hetkellä ole enkä ota vastaan loputtoman paljon tämän suuntauksen kuvauksia vaan jätän kalenteriin riittävästi tilaa yritysasiakkaiden palvelemiseenkin.

Tulen erittäin hyvin toimeen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa - ihmisistä puhumattakaan. En ole hiljainen tuppisuu joskaan en myöskään räiskyvä ekstroverttikään. Kaikkea toimintaani leimaa ammattimaisuus ja luotettavuus. En myöhästele. Koskaan. Ja hoidan kaikki asiani ammattimaisen hyvin ja aina sovitulla tavalla ja kunnioitan asiakkaan näkemyksiä ja toiveita.

Muita kuvauspalveluitani

www.asuntokuvaaja.fi
Asuntojen, mökkien sekä toimitilojen myyntikuvat yli 3000 kuvatun kohteen kokemuksella. Myös drone-ilmakuvaukset onnistuvat ja kauttana saa tilattua myös pohjakuvien puhtaaksi piirtämisen. Palvelen sekä yksityisasiakkaita jotka hoitavat myynnin itse että ammativälittäjiä.

www.tapahtumavalokuvaus.fi
Kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien valokuvauspalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella.